PERSWIJN Evenementen


Perswijn Magazine organiseert onder de naam Wijnpers Media & Evenementen verschillende wijnproeverijen. Wij hebben onze eigen wijnproeverijen en verzorgen ook in opdracht grote of kleine wijnproeverijen voor derden.


Portfolio Proeverijen Perswijn

Perswijn heeft een breed portfolio van eigen evenementen met o.a. Champagne aan Zee, Klassiek Europa, Ontdek de Nieuwe Wereld, Rosé aan Zee, Bubbels on the Beach, en recentelijk de Voorjaars-, Najaars-, Zomer- en Winterproeverijen. In 2015 zijn we een nieuw concept gestart: Perswijn Select. Een proeverij waarbij de beste wijnen geproefd en beoordeeld door het professionele proefpanel van Perswijn, gepresenteeerd worden.


Externe Proeverijen

Perswijn werkt o.a. in opdracht van wijnhuizen, wijnregio's en/of landenburo's. Hiervoor verzorgen wij proeverijen op maat. Doordat Wijnpers Media & Evenementen direct gekoppeld is aan Perswijn Magazine, profiteert de klant niet alleen van de organisatie die verzorgd wordt, maar tevens van het netwerk van het magazine. Dit zijn zowel particuliere wijnliefhebbers als professionals, die Perswijn weet te bereiken via zowel het tijdschrift, als de online kanalen (website, nieuwsbrief en sociale media). Zie onderstaande video voor een voorbeeld van een 'Externe proeverij'.

Naast de organisatie van proeverijen werken we samen met diverse partijen in het samenstellen van seminars, programma's en activiteiten binnnen een beurs / proeverij.


Contactpersoon evenementenorganisatie: Petri Houweling (06-54653803), petri@wijnpers.nl.
 


 


Komende evenementen:

  • Wine in Moderation (gratis en doorlopend) versie 2
  • Ribera del Duero Drink Ribera-drink Spain banner
  • Riedel - doorlopend
  • Banner WOSA 3 aug - 3 sept
  • Winterhalter - t/m?