Eten & Drinken



Andijviesalade met spekjes en gepocheerd ei

Andijviesalade met spekjes en gepocheerd ei

10-04-2012

Een Franse klassieker is deze salade met spekjes zeker. De smaken en structuren kloppen: de knapperige andijvie, de knisperende croutons, het zachte lopende ei en de pittig zoet-zure dressing.

Andijviesalade met spekjes en gepocheerd ei

Andijviesalade met spekjes en gepocheerd ei

10-04-2012

Een Franse klassieker is deze salade met spekjes zeker. De smaken en structuren kloppen: de knapperige andijvie, de knisperende croutons, het zachte lopende ei en de pittig zoet-zure dressing.

Zalm met sinaasappel-paprika saus

Zalm met sinaasappel-paprika saus

20-03-2012

Zalm is een van de best verkopende verse vissoorten in Nederland. Opvallend, want deze vis is best lastig te bereiden. De vis is erg vet en door hem te lang te laten liggen (ofwel bij de supermarkt, ofwel bij je thuis) krijg je snel oxidatie van het vet.

Zalm met sinaasappel-paprika saus

Zalm met sinaasappel-paprika saus

20-03-2012

Zalm is een van de best verkopende verse vissoorten in Nederland. Opvallend, want deze vis is best lastig te bereiden. De vis is erg vet en door hem te lang te laten liggen (ofwel bij de supermarkt, ofwel bij je thuis) krijg je snel oxidatie van het vet.

Hollandse Appeltaart

Hollandse Appeltaart

21-02-2012

Buiten is het lekker koud en na een frisse wandeling wacht binnen de versgebakken appeltaart.

Hollandse Appeltaart

Hollandse Appeltaart

21-02-2012

Buiten is het lekker koud en na een frisse wandeling wacht binnen de versgebakken appeltaart.

Hele kip uit de oven met citroen, knoflook en salie

Hele kip uit de oven met citroen, knoflook en salie

17-01-2012

Kip is geen seizoensproduct, dus dat kan altijd. Vooral in januari, de maand na de maand waarin we ons te goed hebben gedaan aan allerlei vormen van rood vlees en rijke sausen.

Hele kip uit de oven met citroen, knoflook en salie

Hele kip uit de oven met citroen, knoflook en salie

17-01-2012

Kip is geen seizoensproduct, dus dat kan altijd. Vooral in januari, de maand na de maand waarin we ons te goed hebben gedaan aan allerlei vormen van rood vlees en rijke sausen.

Paddenstoelenrisotto

Paddenstoelenrisotto

29-11-2011

Met al die mist doen de paddestoelen het goed. Ook op je bord: heerlijk aards en geurig. Hierbij het recept van een eenvoudige maar hartverwarmende risotto.

Paddenstoelenrisotto

Paddenstoelenrisotto

29-11-2011

Met al die mist doen de paddestoelen het goed. Ook op je bord: heerlijk aards en geurig. Hierbij het recept van een eenvoudige maar hartverwarmende risotto.

Cozze ripiene

Cozze ripiene

08-11-2011

De 'r' is in de maand, dus tijd voor mosselen. Gevulde mosselen: een makkelijke en smakelijke manier om onze eigen Nederlandse mosselen eens anders te serveren.

Cozze ripiene

Cozze ripiene

08-11-2011

De 'r' is in de maand, dus tijd voor mosselen. Gevulde mosselen: een makkelijke en smakelijke manier om onze eigen Nederlandse mosselen eens anders te serveren.

Pasta Putanesca (Pasta op de wijze van de hoertjes)

Pasta Putanesca (Pasta op de wijze van de hoertjes)

03-10-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: pasta putanesca.

Pasta Putanesca (Pasta op de wijze van de hoertjes)

Pasta Putanesca (Pasta op de wijze van de hoertjes)

03-10-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: pasta putanesca.

Courgettepannenkoekjes

Courgettepannenkoekjes

06-09-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: courgettepannenkoekjes.

Courgettepannenkoekjes

Courgettepannenkoekjes

06-09-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: courgettepannenkoekjes.

Gazpacho

Gazpacho

22-08-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: gazpacho.

Gazpacho

Gazpacho

22-08-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: gazpacho.

Makreel met gember en grapefruit

Makreel met gember en grapefruit

09-06-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: makreel met gember en grapefruit.

Makreel met gember en grapefruit

Makreel met gember en grapefruit

09-06-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: makreel met gember en grapefruit.

Asperges klassiek: met ham, ei en boter

Asperges klassiek: met ham, ei en boter

16-05-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: "asperges klassiek" met ham, ei en boter.

Asperges klassiek: met ham, ei en boter

Asperges klassiek: met ham, ei en boter

16-05-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: "asperges klassiek" met ham, ei en boter.

Salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing

Salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing

12-04-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing.

Salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing

Salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing

12-04-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: salade van tonijn met geitenkaas en sherry-azijndressing.

Kippenvleugeltjes met citroen, komijn en munt

Kippenvleugeltjes met citroen, komijn en munt

07-03-2011

Om de week serveert Gerard Reijmer een nieuw recept. Aangepast aan het aanbod en de smaak van het seizoen. En natuurlijk met een passend wijnadvies. Deze week: kippenvleugeltjes met citroen, komijn en munt.

  • Santa Rita t/m april of september 2018
    • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend
    • Ribera del Duero Drink Ribera-drink Spain banner
    • Riedel - doorlopend
    • Banner Kwast  1 sept 2017 tm 1 dec 2017
    • Wine in Moderation (gratis en doorlopend) versie 2