Andermans woorden



En nu graag stamppot

En nu graag stamppot

28-11-2011

Als ik nog één cremetje van kreeft en toetertje van dolfijnadem eten moet, ga ik echt sterven. Markante buitenlandse promotiedame heeft het gehad met de haute cuisine in Nederland.

Hart voor wijn

Hart voor wijn

25-11-2011

Bij een hartchirurg ontwaarde ik een collectie met alle jaargangen van Château Calon-Ségur uit St. Estèphe. Reden: er staat een hart op het etiket. Harold Hamersma in NRC Handelsblad.

Hart voor wijn

Hart voor wijn

25-11-2011

Bij een hartchirurg ontwaarde ik een collectie met alle jaargangen van Château Calon-Ségur uit St. Estèphe. Reden: er staat een hart op het etiket. Harold Hamersma in NRC Handelsblad.

Muzikale Rotweinparty

Muzikale Rotweinparty

24-11-2011

Zehn Spitzenweingüter präsentieren ihre Rotenbei soulgrooviger Livemusik. Mededeling van wijngoed Fitz-Ritter in de Pfalz. En wij maar denken dat alleen Grüner Veltliner ´groovy´ zou zijn…

Muzikale Rotweinparty

Muzikale Rotweinparty

24-11-2011

Zehn Spitzenweingüter präsentieren ihre Rotenbei soulgrooviger Livemusik. Mededeling van wijngoed Fitz-Ritter in de Pfalz. En wij maar denken dat alleen Grüner Veltliner ´groovy´ zou zijn…

Historisch missertje

Historisch missertje

17-11-2011

Immigranten uit Europa, met name Italianen en Spanjaarden, introduceerden in het midden van de negentiende eeuw de wijnbouw in Argentinië.

Historisch missertje

Historisch missertje

17-11-2011

Immigranten uit Europa, met name Italianen en Spanjaarden, introduceerden in het midden van de negentiende eeuw de wijnbouw in Argentinië.

Kledingtip

Kledingtip

15-11-2011

Proeven in keldertenue! Onze opslagruimten zijn niet overal verwarmd, warme trui is dus aanbevolen. Nuttige mededeling van De Vier Heemskinderen.

Kledingtip

Kledingtip

15-11-2011

Proeven in keldertenue! Onze opslagruimten zijn niet overal verwarmd, warme trui is dus aanbevolen. Nuttige mededeling van De Vier Heemskinderen.

Sergiology

Sergiology

14-11-2011

De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone.

Sergiology

Sergiology

14-11-2011

De Nederlandse kok Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone.

Liggend aan tafel gelegen

Liggend aan tafel gelegen

10-11-2011

Prachtig gelegen achter Kaapstad ligt Stellenbosch. Geroemd om zijn mooie wijnen. Past uitstekend bij rood vlees en stevige kazen. Knullig geformuleerde foldertaal van Gall & Gall.

Liggend aan tafel gelegen

Liggend aan tafel gelegen

10-11-2011

Prachtig gelegen achter Kaapstad ligt Stellenbosch. Geroemd om zijn mooie wijnen. Past uitstekend bij rood vlees en stevige kazen. Knullig geformuleerde foldertaal van Gall & Gall.

Wat is wijn?

Wat is wijn?

08-11-2011

Wijn is in wezen een lichtzure oplossing. Wijnproducent Daan van Dijkman van Domaine de Marotte. Gelukkig weet hij zijn eigen oplossingen van de nodige smaak te voorzien.

Wat is wijn?

Wat is wijn?

08-11-2011

Wijn is in wezen een lichtzure oplossing. Wijnproducent Daan van Dijkman van Domaine de Marotte. Gelukkig weet hij zijn eigen oplossingen van de nodige smaak te voorzien.

What\'s in a name?

What's in a name?

07-11-2011

Vleselijke lusten Vinikus & Lazarus Wervende namen van resp. een Nederlandse en een Belgische wijnimporteur.

What\'s in a name?

What's in a name?

07-11-2011

Vleselijke lusten Vinikus & Lazarus Wervende namen van resp. een Nederlandse en een Belgische wijnimporteur.

Waar zit de tong?

Waar zit de tong?

03-11-2011

De tong van de proever zit in wezen tussen de oren. Diepzinnige platitude in Lesboek Vinologen. Kijk maar even in de spiegel...

Waar zit de tong?

Waar zit de tong?

03-11-2011

De tong van de proever zit in wezen tussen de oren. Diepzinnige platitude in Lesboek Vinologen. Kijk maar even in de spiegel...

Marcel wie?

Marcel wie?

01-11-2011

Heidsieck & Co Monopole (beter niet verwarren met Piper of Marcel) zien we niet zo veel in Nederland.

Marcel wie?

Marcel wie?

01-11-2011

Heidsieck & Co Monopole (beter niet verwarren met Piper of Marcel) zien we niet zo veel in Nederland.

Hogere sferen

Hogere sferen

31-10-2011

We don´t live in the real world. Chef-wijnmaker Peter Gago van Penfolds tijdens een presentatie van icons als Grange, St. Henri en Bin 707.

Hogere sferen

Hogere sferen

31-10-2011

We don´t live in the real world. Chef-wijnmaker Peter Gago van Penfolds tijdens een presentatie van icons als Grange, St. Henri en Bin 707.

Parker spreekt

Parker spreekt

25-10-2011

Q. What is the single biggest impact you believe you have made on the wine industry and on Bordeaux in particular?

Parker spreekt

Parker spreekt

25-10-2011

Q. What is the single biggest impact you believe you have made on the wine industry and on Bordeaux in particular?

  • Ambassadeurs Perswijn - doorlopend
  • Okhuysen webwinkel - doorlopend?
  • Riesling Weeks 2017 t/m 19 juni
  • Riedel - doorlopend
  • WINO - doorlopend