PERSWIJN Portugese wijnmakerslunch: Tejo van alle kanten - Perswijn

PERSWIJN Portugese wijnmakerslunch: Tejo van alle kanten

Maandag 15 april 2024 bieden zes wijnmakers uit Tejo wijnprofessionals en pers een begeleide lunch aan om hun wijnen te komen proeven. Tejo is wellicht de meest veelzijdige wijnregio van Portugal. Dankzij ideale natuurlijke omstandigheden is het een bron van soepele wijnen met een onweerstaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Maar de verschillende bodemsoorten en exposities zorgen ook voor wijnen van hoge kwaliteit met goed bewaarpotentieel.

Aan de hand van 12 wijnen van 6 producenten belicht Ronald Wortel, redacteur van Perswijn, de verschillende kanten van Tejo. Tijdens een exclusieve lunch in Brasserie van Baerle (Amsterdam) kunt u kennismaken met de veelzijdige kwaliteit van de wijnen. Enkele van de wijnhuizen zijn nog niet vertegenwoordigd op de Nederlandse markt, of willen hun distributie graag uitbreiden.

Tijdens de lunch proeft u wijnen van: Casal Branco, Adega do Cartaxo, Quinta da Ribeirinha, Adega de Almeirim, Quinta do Casal Monteiro en Quinta da Badula.

Deze lunch is uitsluitend toegankelijk voor wijnimporteurs.

Programma voor wijnprofessionals en pers:

Maandag 15 april 2024

11:45 uur: inloop

12:00 uur: aanvang lunch en begeleide proeverij door Ronald Wortel

14:30 uur: einde lunch

De borg bedraagt €50 die u terugkrijgt na aanwezigheid.

Plaats: Brasserie van Baerle, Van Baerlestraat 158, 1071 BG Amsterdam

Reserveer uw ticket

Op deze lunch zijn onze algemene voorwaarden en privacy policy van toepassing. Reserveren verplicht.

Voor informatie, vragen en afmeldingen: communicatie@perswijn.nl

nl Nederlands