"Coupes de coeur""Dail 010-4360766"Bij het beste restaurant van Rotterdam en omstreken is zowel het Frans als het Engels op de website voor enige verbetering vatbaar. Wat betreft de keuken overigens een coup de coeur. So dial P for Parkheuvel.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
Overpeinzingen: Nederlandse wijn: ‘gewoon’ goed
Het is al weer een tijdje geleden dat we voor een diner aanschoven bij De Kas, een fijn restaurant bij...
Aan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn Hinke
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we blind...
Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #8 proeven we blind...
Overzicht van alle Aan Tafel video’s van 2022
Hieronder een overzicht van alle Aan Tafel video's die gemaakt zijn in het jaar 2022. Aan Tafel met Bowy Aartsen...
Overpeinzingen: Hoe intelligent is AI?
Ik klap mijn laptop open. ‘Probeer nu het nieuwe Bing, als uw co-piloot in de wereld van de kunstmatige intelligentie.’...