Torres per 1 januari naar Walraven|Sax - Perswijn
Persberichten

Torres per 1 januari naar Walraven|Sax

(persbericht)

Miguel Torres S.A kondigt aan dat Walraven | Sax per 1 januari 2015 is benoemd tot exclusieve distributeur van het gehele Torres portfolio voor de Nederlandse markt.


Hiermee eindigt tegelijkertijd het contract met Oud Reuchlin & Boelen per 31 december 2014. Het is een volgende stap van Miguel Torres’ focus op hoogstaande segmenten in de markt, voornamelijk gericht op on-trade, waarbij wordt gekozen voor partners die focus leggen op de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaande merken.

Most Admired Wine Brand

Miguel Torres Maczassek constateert: “We sluiten ons volledig aan bij de  filosofie  van Walraven | Sax. In het bijzonder vanwege hun focus op hoogstaande segmenten binnen de Nederlandse markt, ondernemersgeest, wereldwijde merkvisie, klantgerichtheid en mentaliteit om te groeien. Tevens wil ik Oud Reuchlin & Boelen bedanken voor de vele jaren van samenwerking”.

Bart Gijtenbeek, Managing Director van  Walraven | Sax is enthousiast: “Fantastisch om Torres te vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Klanten zijn steeds meer op zoek naar zekerheid van de kwaliteit van merken. Torres,  verkozen tot ‘The Most Admired Wine Brand in the world’ door het tijdschrift Drinks International, is een merk met prachtige wijnen van constant hoge kwaliteit. Torres voegt waarde toe aan de wijn business, anticipeert op trends en combineert dit met een maatschappelijk verantwoord beleid. Om deze reden zien wij veel mogelijkheden in toekomstige groei van de merkbekendheid van Torres in Nederland.”

Walraven | Sax

Walraven | Sax is opgericht in 1823, gesitueerd in Breda en importeur van merken van absolute wereldklasse zoals Louis Roederer Champagne, Joseph Drouhin, Marqués de Riscal, Trimbach, Fonseca Guimaraens, E&J Gallo en prachtige spirit producten. Walraven | Sax heeft een uitgebreid portfolio van omzetverhogende diensten en een solide reputatie in de markt betreffende het leveren van goede kwaliteit.

Torres

Sinds de oprichting in 1870 is Bodegas Torres erin geslaagd om traditie en innovatie te combineren met als doel om hoogstaande wijnen en cognac te produceren. Dit te allen tijde met het grootste respect voor het milieu. De oorsprong van de familie Torres in de regio Penedès – omgeving Barcelona – dateert uit de 17e eeuw. De familietraditie is generatie op generatie doorgegeven; het delen van het geheim van het produceren van mooie wijnen en de liefde voor het land. Onder leiding van de 4e generatie – Miguel A. Torres – en beheerd door de 5e generatie – Miguel Torres Moczassek – heeft bodegas Torres een wijngaard in Spanje, Chili en Californië en is het wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 150 landen. Torres’ meest gerenommeerde ‘Sinle Vineyards’ zijn Mas La Plana, Grans Muralles, Reserva Real, Perpetual, Fransola, Milmanda, Jean Leon vineyards, Don Miguel en Doña Margarita vineyards (Californië) en Manso de Velasco (Chili). Torres is lid van PFV (Premium Familiae Vini), een vereniging bestaande uit 11 wijnfamilies die behoren tot de meest prestigieuze wijnproducenten van hun regio. Torres is sinds de oprichting van PFV in 1991 lid van de vereniging, samen met Vega Sicilia, Egon Müller, Symington, Pol Roger, Perrin, Joseph Drouhin, Tenuta San Guido, Hugel, Antinori en Mouton Rothschild.

Walraven | Sax

www.walravensax.nl

Miguel Torres S.A.

www.torreswines.com

www.torresearth.com

1 Reactie

Reageer op dit item

nl Nederlands