Lunch & Diner - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Lunch & Diner

De lunch

Terrine van gekonfijte maïskip, eendenbout en gemarineerde eendenlever

Gegrilde doradefilet op truffelrisotto met een beurre blanc saus

Gebakken tamme eendenborst met een saus van kruidnagelen en gepofte knoflook

Cilinder van chocolade en spekkoek met een crème van calvados en boerenjongens

en koffie met friandises

€ 39,50 per persoon

Het dinerbuffet

Koud buffet

Gerookte kalkoenfilet met een ananassalsa

Coppa di Parma met een salade van gemarineerde venkel

Dun gesneden gemarineerd rundvlees met madeiradressing

Tomaatjes gevuld met ei, kruiden en ansjovis

Gemarineerde olijven

Gemarineerde champignons met Spaanse pepers

Gerookte en gemarineerde zalm met een mosterd-dilledressing

Hoofdgerechten

Pannetje gevuld met een stoofpot van lamsvlees, bospaddestoelen en sjalotjes

en

Ovengeroosterde rode mulfilet in een saus van zongedroogde tomaatjes

geserveerd met een aardappelgratin en Provençaalse ratatouille

Bij elk buffet serveren wij een saladebuffet bestaande uit:

Tomaten-basilicumsalade

Komkommer-dillesalade

Rode-uiensalade met olijven en chorizo

Salade van artisjokharten

Mesclun sla

Manden met diverse broodsoorten,

tapenades, boter en kruidenboter

Dessert buffet

Omelet Siberiènne

Glaasjes gevuld met vers fruit en lichtgeslagen room

Assortiment mini-bavarois met vruchtencoulis

Crème brûlée

Chocoladesoesjes gevuld met slagroom

Brownies met een advocaatcrème

€ 40 ,00 per persoon

Reageer op dit item

nl Nederlands