Laatste kaarten voor de Perswijn WinterProeverij - Perswijn
Nieuws

Laatste kaarten voor de Perswijn WinterProeverij

Heeft u nog geen kaarten voor de Perswijn WinterProeverij op zondag 27 oktober? De laatste kaarten zijn nu te koop! 

Klik hier om u in te schrijven.

Heeft u wel al kaarten, maar heeft u zich nog niet ingeschreven voor één of meerdere begeleide proeverijen? Dat kan nog, want ook hier zijn nog een paar plekken vrij! Hieronder een overzicht waar u zich nog voor kunt inschrijven.

·         Wijn & Spijs: Spannend Zoet. Een proeverij met een aantal totaal van elkaar verschillende zoete wijnen in combinatie met spijs! Leuk om uw gasten met één van deze combinaties te verrassen tijdens het kerstdiner!

·         Viña Errazuriz. Winnende Wijnen uit Chili worden in deze masterclass geproefd en de verschillen in het terroir worden uitgelicht.

·         Wild Rood in Centraal Europa. Begeleide proeverij met originele, rode wijnen uit Centraal- en Midden Europa, die uiteraard goed bij wild passen. Tips voor een bijzondere, stevige rode wijn bij de hertenbiefstuk, de kalkoen, of het struisvogelbiefstukje!

·         De wereld achter Marsala. Een interessante lezing en begeleide proeverij over de verschillende typen Marsala uit Sicilië.

·         Decemberbubbels. U wordt meegenomen in de wereld van de sprankelende wijnen; van Champagne tot Cava. Een aantal prachtige bubbels die meer dan de moeite waard zijn om tijdens de feestdagen te nuttigen en om mee te proosten!

·         Riedel: wijnbeleving op zijn best! Wilt u weten wat het effect van Riedel glaswerk op wijnbeleving is? Tijdens deze proeverij zult u ervaren hoeveel invloed de vorm van het glas heeft op de smaak van de wijn. Een proeverij waar het niet om de wijn draait, maar om de glazen!

 

Lees hier meer informatie over de Perswijn WinterProeverij en alles over het uitgebreide programma aan begeleide proeverijen.

Klik hier om meteen kaarten te bestellen voor de consumentendag.

Wij verwelkomen u graag op zondag 27 oktober op Kasteel de Wittenburg!

 

   

Reageer op dit item

nl Nederlands