Jubileum Nederlandse wijnkring - Perswijn
Nieuws

Jubileum Nederlandse wijnkring

Voor de leden van de Nederlandse Wijnkring is 2007 een feestelijk jaar. Het markeert het 25-jarig bestaan van een samenwerkingsverband tussen ruim honderd zelfstandige slijterijen en wijnwinkels. De Nederlandse Wijnkring bereikt maandelijks 20.000 consumenten via zijn nieuwsbrief en werkt verder met een onlangs nog compleet vernieuwde website. Om ook anderen te laten delen in de feestvreugde is er een trio vriendelijk geprijsde jubileumwijnen beschikbaar. Een deel van de opbrengst daarvan gaat naar Nationale Vereniging de Zonnebloem,
Voor de leden van de Nederlandse Wijnkring is 2007 een feestelijk jaar. Het markeert het 25-jarig bestaan van een samenwerkingsverband tussen ruim honderd zelfstandige slijterijen en wijnwinkels. De Nederlandse Wijnkring bereikt maandelijks 20.000 consumenten via zijn nieuwsbrief en werkt verder met een onlangs nog compleet vernieuwde website.

Om ook anderen te laten delen in de feestvreugde is er een trio vriendelijk geprijsde jubileumwijnen beschikbaar. Een deel van de opbrengst daarvan gaat naar Nationale Vereniging de Zonnebloem, die zich ervoor inzet om recreatie te bieden aan mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben.

Hoewel het om een ‘zilveren’ jubileum gaat, draagt de jubileumwijn de naam La Bouteille d’Or. Het is een Vin de Pays d’Oc, verkrijgbaar in wit (Chardonnay), rosé (Syrah/Grenache) en rood (Merlot).
http://www.wijnkring.nl/

Reageer op dit item

nl Nederlands