Fotowedstrijd jubileum Perswijn - Perswijn
Achtergrond & Interviews

Fotowedstrijd jubileum Perswijn


Fotowedstrijd.jpg
Perswijn is het belangrijkste onafhankelijke wijntijdschrift van Nederland. Het verschaft wijnliefhebbers informatie over wijnen uit de gehele wereld en staat vol boeiende en leesbare artikelen van bekende wijnjournalisten. Voor het 20-jarig jubileum heeft Perswijn een geheel nieuw formaat en vormgeving gekregen. De nieuwe Perswijn mag in uw winkel niet ontbreken!

Fotowedstrijd

Zet de jarige Perswijn in het zonnetje en maak in de periode week 41 t/m 44 een bijzondere Perswijnpresentatie in uw winkel. Maak een digitale foto van uw Perswijnpresentatie en maak daarmee kans op de hoofdprijs, een luxe weekendarrangement incl. VIP-bezoek aan de champagneproeverij ‘Proef Champagne & Sprankelend’ op 16 november 2008, of een van de andere mooie prijzen.

Meedoen?

Maak in de periode week 41 t/m 44 (2008) een bijzondere Perswijnpresentatie in uw winkel waarin het wijntijdschrift Perswijn de hoofdrol speelt. Maak een digitale foto van deze presentatie en stuur deze foto uiterlijk 31 oktober 2008 per e-mail naar jan@perswijn.nl o.v.v. ‘Perswijn fotowedstrijd’. Vermeld duidelijk naam, adres, plaats en telefoonnummer van uw winkel, plus naam en e-mailadres van de contactpersoon.

Vragen? Stuur een e-mail naar jan@perswijn.nl o.v.v. ‘Perswijn fotowedstrijd’.

Voorwaarden

Een vakkundige jury zal beslissen wat de mooiste, creatiefste inzendingen zijn en besluit aan de hand daarvan wie de winnaars zijn. Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Later dit jaar zullen de winnaars met een kleine reportage tevens worden gepubliceerd in het Betapress bulletin.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De jury behoudt zich het recht voor om inzendingen uit te sluiten of prijzen niet uit te keren indien het vermoeden van fraude of oneerlijk handelen bestaat.




Foto_Hotels.jpg
Prijzen

Hoofdprijs

VIP-arrangement “Champagneweekend” in de Hotels van Oranje te Noordwijk t.w.v. € 400 (voor twee personen op 15/16 november 2008)

U arriveert zaterdagmiddag in het luxe en Koninklijke vijfsterren ‘Hotels van Oranje’ te Noordwijk. U parkeert op het parkeerterrein van het hotel en kunt na inchecken uw intrek nemen in een tweepersoons Comfort room****.

‘s Middags kunt u lekker uitwaaien aan het strand of een wandeling maken door het mooie stadje Noordwijk. Binnen in het hotel heeft u vrij entree in Aqua & Sauna Oranje met 30-meter lang subtropisch golfslagbad, sauna’s, stoombad, neveltuin en whirlpool. Hier kunt u heerlijk tot rust komen. ‘s Avonds geniet u samen van een heerlijk 4-gangen seizoensdiner in Restaurant Romanoff inclusief een wijnarrangement dat in volledige harmonie met de sublieme gerechten door de sommelier van ‘Hotels van Oranje’ voor u wordt samengesteld.

De volgende ochtend kunt u rustig opstaan en uitgebreid genieten van het royale ontbijtbuffet. Om uiterlijk 12.00 uur checkt u uit uw kamer, vanaf dat moment begint elders in het hotel het exclusieve Perswijnevenement ‘Proef Champagne & Sprankelend’.

Perswijn-hoofdredacteur Ronald de Groot zal u samen op dit evenement persoonlijk welkom heten en u een aantal van zijn persoonlijke favoriete champagnes en sprankelende wijnen laten proeven. U kunt met z’n tweeën de hele middag onbeperkt champagnes proeven van maar liefst dertig verschillende importeurs en bent getuige van de bekendmaking van de ‘beste champagne’ en ‘beste sprankelende wijn’ van 2008.


Foto_champ.jpg
Tweede prijs

Vijf keer vrijkaartjes voor twee personen t.w.v. € 79 voor het exclusieve Perswijnevenement ‘Proef Champagne en Sprankelend’ op 16 november 2008 in de ‘Hotels van Oranje’ te Noordwijk.

U kunt met z’n tweeën de hele middag onbeperkt champagnes en sprankelende wijnen proeven van maar liefst 30 verschillende importeurs. U bent onder andere getuige van de bekendmaking van de ‘beste champagne’ en ‘beste sprankelende wijn’ van 2008. Meer info over ‘Proef Champagne en Sprankelend’ vindt u hier.


Foto_grootspraak.jpg
Derde prijs

Een van de twintig exemplaren van GrootSpraak 2009 t.w.v. € 12,50, de restaurantgids voor wijnliefhebbers.

Voor GrootSpraak bezochten ruim twintig anonieme inspecteurs meer dan vijfhonderd restaurants in Nederland om het onderwerp wijn in kaart te brengen. In deze gids staat de kwaliteit van het ‘wijnbeleid’ voorop. De wijnkaart, de prijs, de volledigheid, de spreiding van de wijnen en de diversiteit zijn in één oordeel gevangen. De rol van de sommelier en de deskundigheid van de mensen die de wijn uitschenken zijn onder de loep genomen. Natuurlijk vindt u daarnaast ook informatie over de ambiance van het restaurant, het niveau van de bediening en de kwaliteit van de keuken. Met GrootSpraak heeft u eindelijk een gids in handen waarmee u zeker bij het juiste restaurant terechtkomt.

GrootSpraak, de enige restaurantgids voor wijnliefhebbers, wordt samengesteld en geschreven door de makers van wijntijdschrift PersWijn.

Reageer op dit item

nl Nederlands