Zo presenteerde Vinke [Edwin Vinke, chef van restaurant De Kromme Watergang] een lunchbox met vijf gerechten, met onder meer wulken met droge worst, oester met beenmerg, scheermessen met varkenspoot, kalfshersenen met miso en kokkels met kippenkont. Hij liet daarbij een Schotse King George V whisky van master blender Jim Beveridge van John Walker en een mooie Attis Vinos Albariño Mar van Rias Baixas uit Spanje schenken die op negen meter onder zeewater wordt gekoeld.
Tenenkrommende onzin in Stan Huygens Journaal van de De Telegraaf naar aanleiding van Chef’s Revolution.
Misschien ook iets voor u
Aan tafel met Tobias Visser (Pieksman Wijnimport) en sommelier Anne Poiesz
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #2 proeven we blind...
Overpeinzingen: Nederlandse wijn: ‘gewoon’ goed
Het is al weer een tijdje geleden dat we voor een diner aanschoven bij De Kas, een fijn restaurant bij...
Aan tafel met Ibert van der Waal (wijnimport J. Bart) en sommelier Stijn Hinke
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #1 proeven we blind...
Aan tafel met importeur Carlo Pellati en sommelier Joost van Tegelen
PERSWIJN gaat met een importeur en sommelier aan tafel. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Voor Perswijn #8 proeven we blind...
Overzicht van alle Aan Tafel video’s van 2022
Hieronder een overzicht van alle Aan Tafel video's die gemaakt zijn in het jaar 2022. Aan Tafel met Bowy Aartsen...
Overpeinzingen: Hoe intelligent is AI?
Ik klap mijn laptop open. ‘Probeer nu het nieuwe Bing, als uw co-piloot in de wereld van de kunstmatige intelligentie.’...